Vi är Ensys

Tillsammans har vi genom åren startat och drivit ett flertal olika projekt alla med anknytning till data och IT. Allt från att konstruera pekskärmsdatorer för informationsinsamling till att felsöka stora industrivågar. Vi är båda fullstackutvecklare med lång erfarenhet av att leda projekt från kundens idé till färdig produkt.

Företaget har vi drivit sedan 2005 och vi har ett stort antal samarbetspartners och medarbetare inom olika områden.

Ägare och grundare

Eric Eriksson

Är programmerare i grunden och har goda kunskaper inom både objektorienterade samt funktionella programspråk. Har arbetat mycket med reverse-engenering av proprietära filformat och konvertering av databaser.

Jag har utvecklat applikationer för många olika system och plattformar, allt från atmel/arduino till Windows, Linux och Mac OS. Pågende projekt utvecklas för i VisualStudio för Windows med C#. Har tidigare arbetat med webb-programering med PHP, Javascript/Ajax med Mysql-koppling i typisk LAMP-servermiljö.

Har även arbetat med utveckling hårdvara och embeded systems i MPLab samt Atmel/Arduino.

Prototypframtagning med 3d-printing och modelering, CAD, sketchUp med mera.

Jag har mycket goda kunskaper i Windows, Mac och Linux-miljö då jag arbetar med dessa dagligen.Ladda ned konsultprofil (pdf) (docx)

Per Peman

Har en bakgrund inom mjukvaruutveckling och hårdvara för PC-datorer. Arbetat mycket med utveckling av metoder och applikationer för filsystemsrekonstruktion för windows, linux och Mac OS.

Jag har arbetat i många år med applikationsutveckling asp, .net, C# och php på en mängd olika plattformar. Från början var inriktningen mycket på web med både asp, php och javascript men har de senaste åren främst utvecklat applikationer för windows/linux med mycket serverbaserade tillämpningar och databasdesign.

Arbetar dagligen med utveckling i Visualstudio och pekskärsmaplikaioner.

Prototypframtagning med 3d-printing och modelering, CAD, sketchUp med mera.

Jag har mycket goda kunskaper i Windows, Mac och Linux-miljö då jag arbetar med dessa dagligen.Ladda ned konsultprofil (pdf)